Côtes de Bordeaux 2019
Kırmızı şaraplarımızın fermantasyonu 25° ile 30°C arasında termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir.
Fermantasyonun ortasında daha iyi bir ekstraksiyon elde etmek için bir delestage uyguluyoruz, ardından ekstraksiyon daha yavaş bir şekilde gerçekleşiyor.
8 günlük bir post-fermantasyon macerasyonu ile devam ediyoruz.
İfade edici bir burun, baharatlı, kavrulmuş, vanilyalı, siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor.
Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap.
Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir.
Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Alan: 30 ha
Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.